Genom att surfa vidare godkänner du att webbplatsen använder cookies. Jag förstår

Om oss

Om oss / Legal information / Hantering av personuppgifter

Hantering av personuppgifter

Solidar Fonder behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig.

Vår personuppgiftspolicy förklarar vilka av dina personuppgifter vi behandlar, varför vi behandlar dem, hur vi samlar in dem, på vilken laglig grund vi stödjer behandlingen och hur länge vi sparar uppgifterna.

Solidar Fonder AB är personuppgiftsansvariga. Alla vars personuppgifter är registrerade av Solidar Fonder har rätt att begära besked om vilka personuppgifter som behandlas. Den som är registrerad har också rätt att begära att felaktiga eller ofullständiga personuppgifter korrigeras samt att anmäla att personuppgifterna inte får användas för direkt marknadsföring.

I personuppgiftspolicyn kan du läsa vart du vänder dig om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Den beskriver också vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter.

Personuppgiftspolicy (pdf)

Om du vill veta hur vi behandlar dina personuppgifter eller framföra klagomål, vänligen kontakta vårt dataskyddsombud på info@solidarfonder.se